søndag 17. mai 2009

17. mai på Kjerringtinden





I anledning nasjonaldagen tok jeg og Kristin turen opp på Kjerringtinden i dag. I et fantastisk vær var det supert å være norsk i dag... Rart det ikke var flere folk der, hvor var alle??? Vel, vi hadde det iallefall topp, bortsett fra at det var ulidelig varmt til vi kom opp på ryggen og fikk litt vind. Men slikt kan en vel strengt tatt ikke klage over..
Det var faktisk snø helt fra veien og bra føre. Har antageligvis vært litt frost på natten og det tinte i løpet av dagen, sånn at det var perfekt sløsjføre til nedkjøringa. Fikk også prøvd siliconspray-trikset i dag. Med dagens breie planker blir det til tider veldig sjenerende lugging i blaut sløsj. Men vanlig siliconspray eller stift til gummilister på bil løser det problemet effektivt! Så får en bare se om det kan bli flere turer denne sesongen, eller om dette ble en verdig sesongavslutning.
Legg forresten merke til den meget fjonge "djevle-lua" i norske farger!!

1 kommentar:

  1. Hei Arve,

    flotte skimed ny NTN-binding, det var vel på tid!! Fin å høre at det fortsatt er tur på Helgeland også. Her i Tromsø smelter snøen også fort nå, men vi har skiføre ennå!! For øvrig: 89500 høydemeter nå.....

    Hilsen,
    Christoph

    SvarSlett